>> Specijalno prilagodjena obuka polaznicima omogućava svladavanje svih profesionalnih frizerskih tehnika u
periodu od devet meseci!

>>Obuka u malim grupama sa direktnim treningom od strane
osnivača frizerske Akademije NEŠIĆ.

>> Trening za frizera se pohađa intenzivno,
svakog radnog dana u trajanju od
4 sata dnevno, 9 meseci!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

obuka
Obuka frizera
Frizerska Akademija "Nesic" izvodi obuku svakog radnog dana u trajanju od četiri sata dnevno, devet meseci. Specijalno prilagođena obuka obuhvata kompletnu osnovu frizerskog posla - uređenje salona, prijem klijenata, korišćenje alata, šišanje, mini-val, teorija boja i farbanje, stajling, profesionalna kozmetika za kosu, a na kraju i deo naprednih tehnika šišanja i farbanja. Svakom polazniku obezbeđen je sav potreban alat. Po završetku obuke, polaznici su sposobni da samostalno obavljaju posao frizera. Grupe su ograničene na 6 polaznika, što dovoljno govori o kvalitetu i ozbiljnosti obuke. Takođe, sve polaznke obučavaju direktno Vida, Bata i Đorđe Nešić. Polaznici se mogu upoznati i sa osnovama estetike, dermatologije i psihologije zahvaljujući povremenim predavanjima stručnjaka iz tih oblasti.
akademija_finish
Trening centar
Frizerska akademija NEŠIĆ se nalazi u Kragujevcu u ulici Dr. Zorana Đinđića br.35/II -1 u centru grada (komercijalna zona). Prijatan ambijent i funkcionalno organizovan prostor nude idealne uslove za obuku. Porostor se sastoji od posebne učionice za teorijsku nastavu, kabineta za obuku i modernog studija za obuku na modelima. Akademija NEŠIĆ je locirana u centru grada nedaleko od glavne autobuske stanice i 300m od glavne "pešačke zone". Kragujevac je univerzitetski grad i lokalna ponuda smeštaja će sigurno zadovoljiti potrebe polaznika iz drugih grdadova.
obuka final
Prednosti obuke
Zahvaljujući uspešnoj saradnji sa Schwarzkopf Professional-om, privilegija polaznika je, ne samo da u toku obuke koriste ekskluzivne profesionalne preparate za negu i stajling kose, već i da budu informisani, iz "prve ruke", o novim trendovima i novim tehnikama šišanja i farbanja. Đorđe Nešić je jedan od ASK Advisor -a Schwarzkop Professional-a za Srbiju sa zadatkom da posle obuke na ASK Schwarzkopf akademijama (Beč, Prag, Budimpešta...) nove tehnike, korišćene za izradu progresivnih Essential Looks kolekcija, prenese dalje na kolege saradnike. To je veliki plus, upravo, za polaznike frizerske akademije NEŠIĆ.
Cilj obuke je stvaranje vrsnih, ozbiljnih i edukovanih frizera. Cena obuke je izuzetno konkurentna i prilagođena je domaćem standardu, a iznosi 200 EUR mesečno (protivvrednost u dinarima).

 

 

 

 

 

 

workshop

Novi trend

Osim obuke za profesiju frizera, frizerska akademija NEŠIĆ organizuje seminare prezentacionog i workshop tipa - cut&color, tehnike koloracije, šišanje, nadgradnja kose, itd. Seminari su namenjeni frizerima koji žele da se informišu, upotpune svoje znanje i dođu do svežih ideja.

 

Za sve detaljnije informacije u vezi upisa ili seminara telefon za kontakt je:

 

tel: 034 338 312 [od 9:30 do 15:00h]
e-mail: office@studionesic.com

 

istorijat_finish
Istorijat brenda
Frizerska akademija NEŠIĆ počela je sa radom maja 2004. godine, na osnovama dugogodišnjeg uspešnog poslovanja frizerskih salona NEŠIĆ. Firma datira još od 40-tih godina prošlog veka i deo je porodične tradicije.
1972.god. Bata Nešić reorganizuje poslovanje otvaranjem frizerskog salona za dame i time postavlja nove standarde koji salone NEŠIĆ dovode na sam vrh u ovom poslu. Danas, pored frizerskih studija, posluje i frizerska akademija NEŠIĆ. Program obuke i prostor trening centra ispunjavaju visok standard, u velikoj meri, zahvaljujući reformama koje u poslovanje firme uvodi Đorđe Nešić.