Posetite zvaničnu prezentaciju
Frizerske akademije NEŠIĆ
klikom na link ispod
www.akademijanesic.com

Specijalno prilagodjena obuka polaznicima omogućava savladavanje svih profesionalnih frizerskih tehnika u periodu od devet meseci!

Obuka u malim grupama sa direktnim treningom od strane osnivača frizerske Akademije NEŠIĆ

Trening za frizera se pohađa intenzivno, svakog radnog dana u trajanju od 4 sata dnevno, 9 meseci!

Obuka frizera

Frizerska Akademija "Nesic" izvodi obuku svakog radnog dana u trajanju od četiri sata dnevno, devet meseci. Specijalno prilagođena obuka obuhvata kompletnu osnovu frizerskog posla - uređenje salona, prijem klijenata, korišćenje alata, šišanje, mini-val, teorija boja i farbanje, stajling, profesionalna kozmetika za kosu, napredne tehnike šišanja i farbanja itd. Po završetku obuke, polaznici su sposobni da samostalno obavljaju posao frizera. Grupe su ograničene na mali broj polaznika, sa ciljem što kvalitetnije obuke. Takođe, sve polaznke obučavaju direktno Vida, Bata i Đorđe Nešić.

Trening centar

Frizerska akademija NEŠIĆ se nalazi u Kragujevcu u ulici Dr. Zorana Đinđića br.35/II -1 u centru grada (komercijalna zona). Prijatan ambijent i funkcionalno organizovan prostor nude idealne uslove za obuku. Porostor se sastoji od posebne učionice za teorijsku nastavu, kabineta za obuku i modernog studija za obuku na modelima. Akademija NEŠIĆ je locirana u centru grada nedaleko od glavne autobuske stanice i 300m od glavne "pešačke zone". Kragujevac je univerzitetski grad i lokalna ponuda smeštaja će sigurno zadovoljiti potrebe polaznika iz drugih grdadova.

Prednosti obuke

Zahvaljujući uspešnoj saradnji sa profesionalnim brendovima i kompanijama, privilegija polaznika je, ne samo da u toku obuke koriste ekskluzivne profesionalne preparate za negu i stajling kose, već i da budu informisani, iz "prve ruke", o novim trendovima i novim tehnikama šišanja i farbanja. Cilj obuke je stvaranje vrsnih, ozbiljnih i edukovanih frizera.

Istorijat brenda

Frizerska akademija NEŠIĆ počela je sa radom maja 2004. godine, na osnovama dugogodišnjeg uspešnog poslovanja frizerskih salona NEŠIĆ. Firma datira još od 40-tih godina prošlog veka i deo je porodične tradicije. 1972.god. Bata Nešić reorganizuje poslovanje otvaranjem frizerskog salona za dame i time postavlja nove standarde koji salone NEŠIĆ dovode na sam vrh u ovom poslu. Danas, pored frizerskih studija, posluje i frizerska akademija NEŠIĆ. Program obuke i prostor trening centra ispunjavaju visok standard, u velikoj meri, zahvaljujući reformama koje u poslovanje firme uvodi Đorđe Nešić.